• Reiniging in eigen bedrijf
  • 1 dag service voor bedtextiel en wasgoed
  • Snelservice voor gordijnen

Wasservice

Wasmachine

Is uw wasmachine stuk, bent u mantelzorger, heeft u weinig tijd, of bent u op reis ?

Wij verzorgen ook het wassen en drogen en vouwen van al uw huishoudelijke wasgoed, zoals lakens, dekbedovertrek, t shirts, hand en theedoeken, werkbroeken, werkkleding, overalls, schorten, tafellakens enz. U kunt uw wasgoed  in uw eigen wasmand aanleveren , zodat we de schone opgevouwen was daar weer in kunnen doen. De wasmiddelen die wij gebruiken zijn hypoallergeen, dus vrij van geur en kleurstoffen.

Om van onze wasservice gebruik te maken, moet het wasgoed minimaal 5 kg zijn, in licht en donker gesorteerd, en de zakken nagekeken zijn. Het wasgoed mag niet omgekeerd zitten. Snel service mogelijk als het voor 9 uur bij ons binnen is.

 

 


Wasgoed bedrijven

Wasgoed

Maar ook voor wasgoed van bedrijven, horeca, scholen en sportverenigingen enz. kunt U bij ons terecht. Om van onze was service gebruik te maken, moet het wasgoed minimaal 5 kg zijn, in licht en donker gesorteerd, en de zakken nagekeken zijn. Het wasgoed mag niet omgekeerd zitten.

De wasmiddelen die wij gebruiken zijn hypoallergeen, dus vrij van geur en kleurstoffen.

Wij verzorgen de was van o.a.

● Schoonmaakbedrijf ● Kapper ● Schoonheidsspecialist ● Supermarkt ● Horeca ● Fysiotherapeut ● BHV opleiding ●Tandartspraktijk ● Bed & breakfast ● Evenementen bureau ● School ● Kerk ● Sportschool ● Horeca 

 

Wij hebben geen haal en brengservice. U moet het wasgoed dus zelf komen halen en brengen.

Snel service mogelijk als het voor 9 uur bij ons binnen is.