Dekbedden

Dekbed wassen

We weten allemaal dat U regelmatig uw beddengoed moet wassen. Maar het wassen van het dekbed zelf, de matrashoes en het hoofdkussen is net zo belangrijk ! Want ook dit is een bron van bacteriën. Bovendien ontstaan in het dekbed vaak gele randen die veroorzaakt worden door zweet en huidvet. Regelmatig onderhoud van uw dekbed, matrashoes en hoofdkussen is dus noodzakelijk. Niet alleen vanwege de hygiëne, maar ook om het textiel in conditie te houden en de isolerende eigenschappen te bewaren. Wanneer is de laatste keer geweest dat uw dekbed, matrashoes en hoofdkussen gewassen zijn ? Als dit langer dan een jaar geleden is, dan deelt u inmiddels met meer dan 20.000 huisstofmijten het bed ! Per nacht verliest de mens  ongeveer een halve liter zweet en zo’n miljoen dode huidcellen. Huisstofmijten en bacteriën voeden zich aan deze dode huidcellen en zweet, die wij gedurende de nacht verliezen. 

 

Dekbed wassen

Laat daarom Uw dekbed, matrashoes en hoofdkussen 1 x per jaar reinigen om vuil, vlekken, gele randen, stof, huismijt en bacteriën te verwijderen. Zeker wanneer U  een allergie heeft,  is dit belangrijk. Bedenk daarbij dat oud vuil en oude vlekken in een dekbed, matrashoes of  hoofdkussen  bijna niet te verwijderen zijn! Dit geld zeker voor wollen dekbedden, en  matrashoezen  omdat deze voorzichtig gereinigd moeten worden en er niet te veel aan ontvlekt mag worden vanwege het risico op  krimp. Vooral de betere dekbedden, en  matrashoezen kunnen niet thuis in de machine gewassen worden,  maar vragen een speciale behandeling. Synthetische en donzen dekbedden, en  matrashoezen worden nat gereinigd  met optisch wit, voor een schoon resultaat en een frisse geur. Resultaat na het wassen/reinigen  : Een lekker schoon en fris dekbed, matrashoes of  hoofdkussen  waar u weer jaren plezier van heeft !

 


Snel Service

Voor synthetisch dekbed, dons dekbed of slaapzak is, in overleg, snel service mogelijk. ( met uitzondering van wollen artikelen )


Bedtextiel

Matrashoes wassen

Ook voor het reinigen van al het andere bed en huishoudtextiel kunt u bij ons terecht, zoals :
● Slaapzakken,
● Tuinkussens
● Dekens en onderdekens
● Hoofdkussens
● Spreien
● Waterbedhoezen, matrashoezen en matras toppers
● Tafelkleden en tafellakens
● Smyrna Tafelkleden
● Bekleding van kinderwagen, maxi cosi of buggy , enz

 

Snel service is, in overleg mogelijk ( met uitzondering van wollen artikelen)

Tip: Wij kunnen ook uw dekbedovertrekken, hoeslakens en slopen  wassen, drogen en vouwen. ( zie was service )